Etiketter

, , , , , , ,

Smygfotade med mobilen i mataffären -i Per Morbergs hemska matmagasin. Man ska ju faktiskt undersöka saker och ting innan man bildar sig en uppfattning -och se där! Värsta glassrecepten!

(Lite snålt att det är fem olika glassar på bild -och så får man recept på TRE!)

Nu hade jag varken kolsyrat vatten eller mjölk hemma. Eller jo mjölk, men det var så lite kvar att den oavkortat förbehålls mitt morgonte. Så nu har jag börjat med mango-isglassen. Den står i frysen just nyss. Sjukt bra tajming att de också sålde glassformar för tio kronor i affären!

Uppdatering: Har nu prövat de tre glassorterna och banan blev faktiskt bäst. Rekommenderar!
Använde dessutom en väldigt övermogen banan och tillsatte därför inget extra socker och glassen blev alldeles lagom söt.
Rekommenderar däremot inte att ni använder kolsyrat vatten till hallonglassen! Den blev extraextra isig och inte alls god av kolsyran -kan mjölk måhända göra det bättre? Och var försiktig med myntan!

Martin smakade av mangoglassen gjord på fryst mango och tyckte den blev helt okej -men att den säkerligen blir mycket godare på färsk mango.
En annan gång ska jag lära er hur man fixar perfekt mogen mango!

Annonser