Etiketter

, , , , , ,

Det första man gör på kvällen i Herrräng (efter att ha duschat och satt på sig finklänning) är att gå på kvällsmötet som hålls varje kväll.
Kvällsmötet, är som att se en direktsänd gala på TV. Det är filmklipp, intervjuer och dansuppvisning med tävling, allt live med människor på scen blandat med filmklipp på filmduk. Och mitt i allt dyker nyheterna upp för att informera om vädret, bussbiljetter och om förkylningar som går runt på danslägret. Tyvärr får man varken fotografera eller filma mötena. Inga bilder därifrån alltså. Det roliga är ändå där och då.

Efter mötet händer det alltid roliga grejjor och det är alltid olika för varje kväll. Man kan till exempel hjälpa personalen att pynta inför storfesten sista dagen, pröva på att spela i jazzband eller få provdansa landra danser som man inte hinner med under dagen. Som charleston.

Martin och jag  tog en kväll, chansen att få lära oss lite Michael Jackson moves med en mycket duktig kille från Amerika. Det var riktigt kul, men svårt. Moonwalken kräver sin träning helt enkelt… det sägs förresten att det var charleston-dansarna som lärde Jackson stegen en gång i tiden.

Det är alltid ett eller flera live-band som spelar på kvällarna.

Ofta är det ett tema på danskvällarna.
Allt för att man ska kunna socialdansa heeela natten!

Annonser